Orthopedische schoentechniek sinds 1992

IMG_1048

Welkom bij Voetcentrum Donkersteeg

Wie zijn wij?

Donkersteeg Orthopedische Schoentechniek is in 1992 opgericht door Albert Donkersteeg. In de afgelopen jaren is Donkersteeg Orthopedische Schoentechniek uitgegroeid tot een gespecialiseerd bedrijf met deskundige, goed getrainde medewerkers. Wij streven er steeds naar een optimale schoenvoorziening te leveren om de klant prettiger en beter te laten lopen.
Dit gebeurt vaak in overleg met een medisch specialist (orthopedisch chirurgen, revalidatie artsen, reumatologen), fysiotherapeuten, podologen.
Hierbij wordt rekening gehouden met de modieuze aspecten van de tijd. Zo is er een ruime keuze uit kleuren en modellen en het aanmeten en vervaardigen van onze producten gaat volgens de laatste nieuwe ontwikkelingen binnen onze branche.

In 2014 zijn wij verhuisd naar ons huidige pand aan de Piet Heinstraat.
Wij wilden een compleet voetcentrum waarin verschillende disciplines bij elkaar komen. Naast de praktijk is een volledig atelier aanwezig waar onze producten vervaardigd worden. Hierdoor kunnen wij ook steeds een snelle service verlenen als een reparatie of bijstelling gewenst is.

Nieuw op deze locatie is de winkel ” Donkersteeg Mode en Comfort Schoenen” waar modieus schoeisel met veel comfort geadviseerd en verkocht wordt.
Ook houdt de Compressiespecialist spreekuur voor het aanmeten en leveren van therapeutisch elastische kousen.

Jaarlijks laten wij ons toetsen door de SEMH om te voldoen aan de erkenningsregeling binnen onze branche. Kwaliteitszorg staat hoog in het vaandel.

Bekijk ook onze privacy verklaring.