Verzending en retouren

VANWEGE DRUKTE BIJ POSTNL KAN UW BESTELLING LANGER ONDERWEG ZIJN.

Verzendkosten

Bij bestellingen in Nederland vanaf € 100,- is verzending gratis. Onder € 100,- zijn de verzendkosten € 7,25. Bij schoenen uit de sale boven € 100,- is verzending gratis.

De kosten van het retourneren zijn voor uw rekening of gratis afgeven in onze winkel.

Voor bestellingen naar België, zie onderaan deze pagina.

Schoenen uit de sale/aanbieding: Schoenen onder de € 100,-: kosten voor verzending (€ 7,25) en voor retour zijn voor uw rekening. U kunt de schoenen ook afgeven in onze winkel.

Veilig betalen

U kunt uw bestelling veilig betalen via iDEAL of via een bankoverschrijving: Donkersteeg Orthopedische Schoentechniek, rekeningnummer NL95 RABO 0184 3232 74 . Na ontvangst van uw betaling zullen wij uw bestelling in behandeling nemen,

Bestelling wijzigen

Tijdens het bestelproces kunt u altijd producten verwijderen of toevoegen. Is de order geplaatst, dan kunt u in principe geen wijzigingen meer door voeren. Indien de order is geplaatst en u ontdekt dat u niet de juiste schoen of maat heeft besteld kunt u contact met ons opnemen via info@donkersteegschoentechniek.nl of telefonisch tijdens openingstijden.

Levertijd

Bestellingen die zijn geplaatst en betaald via iDEAL, zullen binnen 24 uur worden aangeboden bij PostNL. Uw bestelling zal binnen 1-2 werkdagen bij u bezorgd worden.

De levertijd van schoenen die alleen online verkrijgbaar zijn, kan iets langer zijn dan u van ons gewend bent.

Bestellingen die zijn geplaatst maar via een bankoverschrijving worden betaald, zullen na ontvangst van uw betaling z.s.m. worden verzonden.

Zaterdag is geen werkdag.

Een levering kan vertraging oplopen door feestdagen, vakantie en/of drukte bij PostNL.

Onze winkel is gesloten van 25 december t/m 1 januari en het Hemelvaartweekend. zie https://donkersteegschoentechniek.nl/openingstijden/

Bestelling niet naar wens

U heeft een zichttermijn van veertien werkdagen. Deze gaat in de dag na ontvangst van de door u bestelde schoenen. Tijdens de zichttermijn heeft u een herroepingsrecht, waarbij u de mogelijkheid heeft om zonder enige verplichting de ontvangen artikelen te retourneren.

Tijdens het zichttermijn kunt u de schoenen passen om te kijken of ze goed zitten en lopen, net zoals u in de winkel zou doen. Zichtbaar gedragen schoenen worden niet retour genomen.

Indien u uw bestelling wilt retourneren kunt u de schoenen met alle geleverde toebehoren in originele, onbeschadigde verpakking afgeven in de winkel of retour zenden aan: Donkersteeg Mode en Comfortschoenen, Piet Heinstraat 2a, 4460 GL  Goes.

Na ontvangst van uw retourzending zullen wij het aankoopbedrag exclusief verzendkosten binnen 7 dagen aan u overmaken.

Ondanks onze uiterste zorg en controle kan het misschien gebeuren dat u na aankoop een materiaal of productiefout ontdekt. Wij raden u dan ook aan de geleverde schoenen direct na ontvangst te inspecteren en indien nodig zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen via 0113-251720 of info@donkersteegschoentechniek.nl

Klachtenprocedure

Indien u een klacht heeft over een artikel die via onze website is gekocht, kunt u, indien mogelijk, hiervan een foto maken en deze sturen naar info@donkersteegschoentechniek.nl onder vermelding van het factuurnummer. Wij zullen deze klacht aan de hand van de foto(‘s) proberen te beoordelen en u hierover berichten. Mochten wij er niet uitkomen dan zullen wij u vragen om het artikel gratis naar ons op te sturen. Zodra wij de klacht binnen krijgen zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de oplossing met u te bespreken.

Verzendingen naar België

Bij bestellingen naar België vanaf € 100,- is de verzending gratis. Onder € 100,- zijn de verzendkosten € 13,-.

Schoenen uit de sale/solde: verzendkosten zijn € 13,-.

De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening of u kunt de artikelen afgeven in onze winkel. Zie bij ‘bestelling niet naar wens’. Het aankoopbedrag zullen wij binnen de 7 dagen aan u overmaken.

U kunt uw bestelling betalen via bankcontact of via een bankoverschrijving: Donkersteeg Orthopedische Schoentechniek, rekeningnummer NL95 RABO 0184 3232 74, btw-nummer NL1552.20.470B03. Na ontvangst van uw betaling zullen wij uw bestelling binnen de 24 uur aanbieden bij PostNL. Uw bestelling zal binnen de 1 tot 3 werkdagen bij u worden bezorgd.

Indien u uw btw-nummer wenst op uw factuur, kunt u dit in het winkelmandje bij bestelnotities noteren.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen via info@donkersteegschoentechniek.nl of via telefonisch contact 0031-113251720.