Xsensible

Stretchwalkers combineren het beste van twee werelden: Japanse zoolinnovatie en Xsensible stretchtechnologie is samengesmolten in een revolutionaire wandelschoen. Stretchwalker by Xsensible. De rocker bottom bestaande uit twee zachte EVA delen en één verstevigd balanspunt zorgt voor een automatische afwikkeling van de voet.

Lopen wordt gemakkelijker, aangenamer en gezonder, zonder dat er speciale training vereist is. Xsensible heeft twee jaar samengewerkt met Japanse partners om dit unieke product te ontwikkelen en te vervolmaken. Stretchwalker is gebaseerd op de Japanse Ippon-Ba-Geta sandaal: de Stretchwalker zorgt voor een automatische afwikkeling van de voet, waarbij de druk op de gewrichten wordt gereduceerd.

De zool werkt als een schokbreker en is ideaal voor gevoelige voeten, hielspoor, pijnlijke gewrichten in knieën, heupen of onderrug.

Stretchwalkers zijn in verschillende breedtes verkrijgbaar voor dames en heren. Er zijn lage, half hoge en hoge modellen met een uitneembaar voetbed.

Hiking serie: het Strechwalker concept met een waterproof materialen. Zeer geschikt in alle weersomstandigheden.

 

          

 

De ‘normale collectie’ Xsensible schoenen (klittenband, veterschoenen, bandschoenen, laarsjes en sandalen) zijn gemaakt met stretchleer en geschikt voor voeten met gevoelige delen of bijv. hallux valgus.

Bekijk onze collectie Xsensible en Xsensible Stretchwalker https://donkersteegschoentechniek.nl/brand/xsensible/