Coronavirus

In onze praktijk en winkel hebben wij de nodige voorzorgsmaatregelen genomen omtrent het Coronavirus. Wij volgen hierbij de richtlijnen vanuit het RIVM.

Onze apparatuur wordt meermaals per dag schoongemaakt, evenals de deurklinken. Onze deuren naar de spreekkamers worden alleen geopend door onze behandelaars.

Het welzijn van onze cliënten en medewerkers staat voorop. Wij leveren zorg en dat betekent dat wij gewoon geopend blijven van maandag t/m vrijdag. Voorlopig zullen wij op zaterdag gesloten zijn. Zie onze openingstijden.

Vanwege de nieuwe maatregelen zullen wij 15 minuten tussen de afspraken plannen, zodat u alleen in onze wachtkamer kunt wachten.

U kunt onze mode- en comfortschoenen ook bestellen via onze webshop. Gratis verzenden en retour.

Afspraken in onze praktijk gaat dus gewoon door.

We vragen u wel hierbij nog steeds onderstaande maatregelen in acht te nemen voor uw gezondheid, maar ook die van onze medewerkers.

  1. Wij schudden geen handen meer volgens de aanbevolen richtlijnen.
  2. Onze apparatuur wordt meermaals per dag schoongemaakt, evenals de deurklinken en het pinapparaat.
  3. Onze deuren naar de behandelkamers worden alleen geopend door onze behandelaars.
  4. Was uw handen regelmatig, onze behandelaars doen dit zowel voor als na de behandeling.
  5. Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog.
  6. Gebruik papieren zakdoekjes eenmalig.
  7. Indien mogelijk, maak gebruik van contactloos betalen.

Heeft u luchtwegklachten als hoesten, keelpijn of verkoudheid dan verzoeken wij u de afspraak tijdig af te melden. Onze medewerkers mogen bij twijfel besluiten u naar huis te sturen!

Voor de meeste recente informatie adviseren wij u de site van het RIVM in de gaten te houden.Wij volgen de maatregelen vanuit het RIVM op de voet. Mochten hier veranderingen in komen, dan informeren wij u zo spoedig mogelijk. Houdt daarom onze website en Facebook in de gaten voor updates op dit gebied.